AALLOILLE FINLAND

Hauskoja tietopelejä ja tarinoita turvalliseen vesillä liikkumiseen

AALLOILLE-tietopelit

Korkealaatuiset Aalloille-tietopelit tarjoavat viisastuttavaa ja viihdyttävää ajanvietettä kaikenikäisille ja kaikentasoisille vesillä liikkujille. Niitä pelatessa konkarit ja maakravut oppivat uutta ja kertaavat jo osaamaansa.

Aalloille-tietopelit tarjoavat tärkeää vesiturvallisuus- ja veneilytietoutta uudenlaisella formaatilla, viihdyttävien korttipelien muodossa. Viisastutaan kätevästi yhdessä pelaamalla.

Pelit täydentävät tiedollisesti toisiaan, kerää siis koko sarja!

Aalloille 1234 -tietopelit pysyvät järjestyksessä tässä vyötteessä!

Pelit on pakattu ”yksiin kansiin” ja kätevällä tilanjakajalla ne pysyvät aina ojennuksessa. Aalloille-tietopelien pakkauksien koko on 10 x 14 x 2,5 cm. Pelit sopivat myös kirjepostissa lähetettäväksi. Kosteita veneilyolosuhteitakin sietävien, laminoitujen pelikorttien koko on 6 x 9 cm.

Pelikortit on kätevää ottaa ajanvietteeksi mukaan, koska ne mahtuvat kätevästi vaikka taskuun.

AALLOILLE Sanavisa – Ordfrågesport – Word quiz – Wortquiz

Nelikielinen veneisiin liittyvien ja vesille kuuluvien 106 asian hauska, sanastoa opettava selityspeli koko perheelle. Selkeät kuvat mahdollistavat myös pienempien, vielä lukutaidottomien kanssa pelaamisen. Esineiden ja asioiden sanat neljällä kielellä opettava korttipeli tarjoaa useita pelivariaatioita.

Oletko peliporukkasi Välkky Vaahtopää?

Sopii myös oman veneen turvavarusteiden sijainnin opettamiseen koko mielistölle. Tuotantoyhteistyössä mukana Venealan keskusliitto FINNBOAT. Pelin voittajasta kruunataan porukan Välkyin Vaahtopää. Tilaa tästä >>

AALLOILLE Tietovisa – Frågesport

Hauska veneilytietoutta petraava, kaksikielinen vesillä liikkumista opettava korttipeli kaikenikäisille. Kolme innostavaa pelivaihtoehtoa. Yleissivistävä, 108 turvallisesti vesillä ja vastuullisesti vesiluonnossa liikkumiseen liittyvää kysymystä. Tuotantoyhteistyössä mukana Venealan Keskusliitto Finnboat.

Sinustako Lokkien Lokki?

Vastaa oikein tai lokkeile kortti itsellesi hullunkurisella selityksellä. Bonus-kortin oikealla vastauksella tuplaat lokkisi. Pelin voittaja saa arvostetun Lokkien Lokki -tittelin. Tilaa tästä >>

AALLOILLE Navigointipeli – Navigationsspel

Näppärästi mukana kulkeva, saaristo- ja osin myös rannikkonavigointitiosaamista kertaava ja petraava, kaksikielinen, korttipeli kaikenikäisille. Pakkauksessa 108 navigointiin olennaisimmin liittyvää kuva- ja kysymyskorttia suomeksi ja ruotsiksi. Peli tarjoaa tärkeää, mutta viihdyttävää yhteistä tekemistä kaikenikäisille. Pelisäännöt tarjoavat kippareillekin haastetta ja maakravut saavat vastaavasti helpotusta. Sopii myös itsenäiseen harjoitteluun.

Mahdatko olla Vesien Vellamo?

Tuotantoyhteistyössä mukana Suomen Navigaatioliitto ja Venealan Keskusliitto FINNBOAT. Nopeimmin ”AALLOILLE”-sanan hihkaissut pelaaja pääsee vastaamaan ja keräämään pisteet itselleen. Eniten pisteitä kerännyt on itseoikeutetusti porukan arvostama Vesien Vellamo. Tilaa tästä >>

AALLOILLE Sääpeli – Väderspel

Sään havainnointiin innostava ja jokaisen vesiluonnossa liikkuvan yleistietoa kehittävä kaksikielinen korttipeli. Sopii mainiosti kaikenikäisille luonto-ihmisille. Kahdenlaisia kortteja: 54 kuvaan perustuvaa selityskorttia ja 54 tietovisakysymystä säästä, kelin ennustamisesta ja seuraamisesta. Peli sopii kaikentasoisille, koska myös Sääpelin säännöt tarjoavat helpotuksia porukan pienemmille. Tuotannossa mukana meteorologit Petri Takala ja Martin Gahmberg sekä Venealan Keskusliitto FINNBOAT.

Tahdotko Aaltojen Ahdiksi?

Hanki peli lahjaksi tai itselle kotiin, mökille ja matkaveneeseen. Innostukaa ennustamaan tulevia sään muutoksia yhdessä. Kaappaa vastausvuoro ”AALLOILLE”-hihkaisulla ja arvaa, selitä tai tiedä. Eniten pisteitä kerännyt voittaa kunnianarvoisan Aaltojen Ahti -tittelin. Tilaa tästä >>

Ja tässä Aalloille Muistipeli perheen pienimmille… ja huonomuistisimmille:

AALLOILLE Muistipeli – Memoryspel

Tämä on mainio kaksikielinen, Vesiloruja Vattenramsor -kirjaan perustuva 2 x 36 kortin AALLOILLE Muistipeli. Pelillä voi kerrata kirjasta tuttuja tärkeitä ja hauskoja veteen linkittyviä asioita. Soveltuu meimerkkien opettamiseen perheen pienemmille ja vähän isommille. Korteissa tosessa on sana suomenkielellä ja toisessa ruotsinkielellä.

Kaksi peliä tai yksi tosi iso

Aalloille Muistipelin erikoisuus on siinä, että pakkauksessa on lisäksi 24 tyhjää korttia oman muistipelin tekemiseen vaikka kesän parhaasta venereissusta. Näin saat samalla kaksi peliä tai yhden 96 laatan jättipelin. Siinäpä vasta muisti virkistyy! Tilaa tästä >>