Iloa aalloille!

Tietopelejä ja tarinoita turvalliseen vesillä liikkumiseen

Lorukirjat

Vesiloruja-kirjan kuvituksesta on tehty kaksikielinen Muistipeli

Vesiloruja – Vattenramsor

Vesiloruja – Vattenramsor opettaa alle kouluikäisille ja ekaluokkalaisille (1-7 v.) tärkeitä asioita vedestä. Kirjan etu- ja takatapeteissa on kirjan sivuilla vilahtelevien tutuimpien merimerkkien selitykset. Nämä järvillä, joissa ja merellä turvallista liikkumista ohjaavat merkit tulisi jokaisen meistä oppia tuntemaan, ihan pienestä pitäen.

Kaksikielisyys monipuolistaa kirjan käyttömahdollisuuksia ja tukee lapsen kielellistä kehitystä etenkin kaksikielisissä perheissä, kielikylpykerhoissa ja päiväkodeissa. Kirjaa voi lukea myös kieltä eri lukukerroilla vaihdellen.

Vesiloruja – Vattenramsor kirjaa voi lukea vauhdikkaasti kaikki 12 aukeamaa kerralla lukien tai kuhunkin aukeamaan huolella pysähtyen.

Loruttelin tämän perusasioita vedestä ja sen eri olomuodoista tarinoivan kirjan, kun minulta pyydettiin kirjaa pienemmille lapsille. Näitä opetusloruja lapsen on helppoa oppia ulkoa. Kirjan jokaisella aukeamalla on Vinkkejä lukijalle, ideoita siihen miten aiheita voi käsitellä ja leikkiä lapsen kanssa, kirjailija Lissu Suursalmi kertoo.

Monipuolisesti hyödynnettävissä oleva ja aktivoiva kirja

Tämä kirja opettaa niitä tärkeitä asioita, joita jokaisen lapsen tulee osata ennen kouluikää. Kirjat soveltuvat hyvin ilta- ja taukolukemistoksi jokaiseen kotiin, mökille ja veneisiin.

Lumi veden yhtenä olomuotona innostaa lapset leikkimään. Vesiloruja – Vattenramsor -kirjat soveltuvat vesiteeman monipuoliseen käsittelyyn lasten varhaiskasvatukseen päiväkotiin ja esikouluun.

Tätä kirjaa käytetään myös ensimmäisellä luokalla aamujen avauksissa. Yksi aukeama kutakin teemapäivää kohden. Kirjan jokaisesta 12 vesiaiheesta voi askarrella, piirtää ja tehdä tutkimuksia.

Osta kirja tästä