Iloa aalloille!

Tietopelejä ja tarinoita turvalliseen vesillä liikkumiseen

VESILORUJA – VATTENRAMSOR

Uusi VESILORUJA on iloinen, värikkäästi ja havainnollisesti kuvitettu, vedestä ja veden eri olomuodoista kertova lorukirja alle 6 -vuotiaille lapsille. Lukijan vinkit – Läsarens tips jokaisella aukeamalla tarjoaa ideoita kirjan opetusten hyödyntämiseen ja yhteisiin leikkeihin lapsen kanssa.

Lapset rakastavat tarinoita ja loruja. Vesi kiinnostaa ja innostaa lapsia leikkimään. Totuta lapsi veteen pienestä pitäen, monipuolisesti ja turvallisesti. Valvo lasta aina veden äärellä, rannalla, vesileikeissä, uimassa, laiturilla ja veneillessä. Tutkikaa yhdessä kirjan kuvia ja opetelkaa, miten vedellä ja vedessä leikitään.

Kirjassa Sonja ja Oliver havainnollistavat veden erilaisia olomuotoja, veden hyötyjä ja hauskoja vesillä liikkumisen mahdollisuuksia lapsen arjessa eri vuodenaikoina. Kirjan sivuilla touhuaa Vilskettä Vesillä – Ståhej på Sjön -kirjojen tuttu maskotti, lokki. 

Kirjalla voi tutustuttaa lapsen molempiin kotimaisiin kieliin, suomeen ja ruotsiin. Kirjaa voi lukea ketterästi loruttelemalla tai aukeama kerrallaan, kuhunkin aiheeseen huolella keskittyen. Hyödynnä Lukijan vinkkien opetus- ja leikki-ideoita vapaasti.

Tämä kirja innostaa lapsia mm. loruttelemaan, leikkimään, eväsretkelle, veneilemään, uimaan, sukeltamaan, kalastamaan, hiihtämään, luistelemaan, pitämään pelastusliivejä, laskemaan, peseytymään, opettelemaan värit, viikonpäivät ja vuodenajat.

Vilskettä Vesillä® -kirjat tutustuttavat lapset veteen, vesileikkeihin ja vesiharrastuksiin. Kirjat opettavat lapsia liikkumaan vesillä turvallisesti.

Tämän kovakantisen kirjan koko on 24 s, 17,5 x 17,5 cm