Iloa aalloille!

Tietopelejä ja tarinoita turvalliseen vesillä liikkumiseen

Yritys

Aalloille Finland Oy:n tavoite on kasvattaa Suomeen maailman lukutaitoisimmat sekä turvallisimmin ja vastuullisimmin vesillä liikkuvat lapset. Toteutamme tehtäväämme innostamalla lapsia lukemaan, sekä oppimaan ja nauttimaan terveestä, liikunnallisesta ja vesiturvallisesta lapsuudesta.

Tuotamme ja myymme suomen- sekä ruotsinkielisiä, tarinallisia Vilskettä vesillä / Ståhej på sjön -opetuskirjoja lapsille. Tuemme ainutlaatuisilla, havainnollisilla tuotteillamme kumppaneittemme, vesiurheiluseurojen, varhaiskasvattajien, vanhempien sekä alakoulujen tärkeää opetus- ja sivistystyötä. Tuotteittemme saatavuus Suomen kirjastoissa ja eri myyntikanavissa on hyvä.

Kehitämme ja organisoimme merkityksellisiä, yhteiskuntaamme kehittäviä ja ekologiaia, kansallisia Vilskettä Vesillä -hankkeita tehtävämme edistämiseksi. Tarjoamme kumppaneillemme mahdollisuuksia osallistua kanssamme yhteiskuntavastuulliseen toimintaan, jolla kasvatamme Suomeen maailman terveintä, veneilytaitoisinta ja vesistövastuullisinta sukupolvea.

Aalloille Finland Oy noudattaa rajattua voitonjakoa ja kanavoi yli puolet voitostaan yhteiskunnalliseen hyvään. Kansallinen ja kansainvälinen yhteistyökumppanuus kanssamme on vastuullista, tavoitteellista, tuloksellista ja innostavaa.

Lissu Suursalmi
Toimitusjohtaja
+358 50 563 8372 – lissu(at)aalloille.fi

Aalloille Finland Oy – Vilskettä Vesillä

Myllyharju 14 a
02400 Kirkkonummi
FI31014771 – id/y 3101477-1

Aalloille Finland Oy on kirkkonummelainen lasten tietokirjallisuutta tuottava ja kustantava yritys.

Yrityksen tarkoitus on innostaa lukemaan, sekä kasvattaa terveellisesti ulkona liikkuvia, vesistövastuullisia ja veneilytaitoisia lapsia. Yritys toteuttaa tavoitettaan hyväntuulisilla Vaahtopäät ja Vilskettä Vesillä -julkaisuilla, tuotteilla ja hankkeilla.

Vilskettä Vesillä ja Vaahtopäät -tuotemerkit tarjoavat innostavia ja opetuksellisia tarinoita sekä loruja lasten turvallisesta ja hauskasta liikkumisesta vesillä .